dinsdag 9 december 2014

NTL: De harteloze muze - Nynke Laanstra Het slotstuk van een ingenieus opgebouwde trilogie


De harteloze muze

'Nieuwe thriller Nynke Laanstra onthult blauwdruk voor een perfecte moord.'
Dit is wat ik onder andere las in het persbericht van 28 november 2014 van Booklight. 
Ik heb enorm genoten van de twee eerdere delen en je begrijpt dat het me nóg nieuwsgieriger maakte naar het slotstuk van deze trilogie.

De harteloze muze

Auteur: Nynke Laanstra
Genre: psychologische thriller
Uitgave: paperback, 250 pagina's
Uitgever: Booklight, december 2014
ISBN: 978 94 91472 62 6

Ook als Ebook verkrijgbaar

Wat doe je als lang vergeten doden tot leven zijn gewekt? Dan ga je op onderzoek uit! Wat doe je als je oog in oog komt te staan met je dood gewaande muze? Dan wankel je! Maar wat als blijkt dat alles is geënsceneerd door je wraakzuchtige zoon en je voormalige minnares? Dan vrees je!

De ooit zo imposante Lars S. is uitzinnig van woede als hij ontdekt dat hij door zijn zoon Kjell is verraden. Als represaille kidnapt hij Kjells halfzusje Stine en vlucht halsoverkop naar het buitenland. Kjell zint op allesvernietigende wraak en smeedt samen met Fien, de voormalige muze van zijn vader, een ingenieus en doortrapt plan. Wat begint als een zenuwslopende klopjacht eindigt in een sinistere ontmoeting...

De harteloze muze is het meedogenloze slot van Geloof-hoop-liefde-trilogie.
Een huiveringwekkend verhaal over waanzin, liefde, loyaliteit en de dood.

Eerder verschenen:
De losbandige vrouw - het spraakmakende debuut
De sluwe verleider - het meeslepende vervolg

Over de auteur:

Nynke Laanstra (Leeuwarden, 1965) creëert sinds haar prille jeugd al verhalen. Een ziekenhuisbed was toen haar decor en podium. De ervaringen nam ze mee in haar werk als PR-adviseur.
Haar passie heeft ze omgezet in een missie: ze wil nog steeds vertellen, iets teweegbrengen, universele thema's afstoffen en deze nieuw elan verschaffen, altijd op zoek naar de controverse.

Het boek is verkrijgbaar in de (online) boekhandel en via www.booklight.nl/boeken


2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.