woensdag 31 december 2014

Uitdaging: 'Ik lees Nederlands 2015'


Op 21 december werd het startschot gegeven voor de inschrijving van de leesuitdaging 'Ik lees Nederlands 2015'.

Een leesuitdaging, dat spreekt me aan. Vorig jaar deed ik mee en was ongerust dat ik te veel op het aantal boeken zou gaan letten, maar dat was niet het geval gelukkig. Het ging allemaal vanzelf.

Wat me nu ook weer deed besluiten om mee te doen;  Het gaat om boeken die oorspronkelijk in het Nederlands geschreven zijn. Er is zoveel kwaliteit in alle genres in de Nederlandse taal, dat het een aanzet kan zijn voor anderen om werk van Nederlandse (of Belgische) auteurs te lezen.

Bovenstaande houdt natuurlijk niet in dat ik geen vertaalde boeken van buitenlandse auteurs meer lees. Van een aantal kan ik niet genoeg gelezen hebben.
Daar ga ik onverminderd mee door.

Ook voor 2015 kun je deze uitdaging aangaan. Kijk hier hoe je mee kunt doen.
Jessy en Tessa hebben voor 2015 de organisatie van deze uitdaging op zich genomen, waarvoor hartelijk dank dames!

Ik deed voor 2014 mee voor 30 boeken en had dat aantal in korte tijd gehaald.
Ik lees meer dan dat ik oorspronkelijk gedacht had. Dat heeft me doen besluiten om dit jaar mee te doen voor 75 boeken.

Op deze laatste dag van 2014 wil ik iedereen een heel prettige jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2015 toewensen met heel veel legaal leesplezier.

2 opmerkingen:

  1. Bedankt, en ik ga m'n best doen om in 2015 weer een oorspronkelijk Nederlands werk op de markt te brengen (maar dan moet ik nu wel een beetje opschieten).

    De beste wensen!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.