A
lighter way to bake – 100 fantastische eenvoudige recepten
In de
inleiding vertelt Lorraine Pascale, bekend van de BBC2 tv serie:
'Baking made easy' hoe dit kookboek tot stand is gekomen.
Ze werd daarbij geholpen door een team van voedingsdeskundigen die de voedingswaarden van al haar recepten bepaalden. Ze moest voor het schrijven van deze 100 recepten haar intuïtie helemaal aan de kant zetten. Knap hoe ze dat gedaan heeft!
Ze werd daarbij geholpen door een team van voedingsdeskundigen die de voedingswaarden van al haar recepten bepaalden. Ze moest voor het schrijven van deze 100 recepten haar intuïtie helemaal aan de kant zetten. Knap hoe ze dat gedaan heeft!
Het
kookboek is onderverdeeld in negen hoofdstukken; ontbijt &
brunch, brood, hartige gerechten, cakes, koekjes & plaatkoeken,
lekkers bij de thee, voor speciale gelegenheden & gasten en
tenslotte deeg & basisgerechten.
Alles gerechten staan achterin op alfabet in een register met verwijzing naar de bladzijde.
Alles gerechten staan achterin op alfabet in een register met verwijzing naar de bladzijde.
Lees
verder op Hebban.nl
- culinair hoe ik dit kookboek heb gewaardeerd.
Bestel
dit boek via uw lokale boekhandel of via:
Boekgegevens:
Auteur:
Lorraine Pascale
Genre:
kookboek
Uitgave:
hardcover, 288 blz.
Uitgever:
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN:
978 90 48310 53 1
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.