vrijdag 3 mei 2019

Vandaag in de schijnwerpers: Mama is hier - Mariette ZweersMama is hier


De thriller Mama is hier van Mariette Zweers, de auteur van Maakbaar, is een beklemmende, psychologische pageturner over onvoorwaardelijke liefde. Hoever ben je als moeder bereid te gaan als alles wat je dierbaar is op het spel staat?

Over Maakbaar: Een spannende pageturner, waarin een gewone vrouw langzamerhand de controle verliest over haar leven. Sterk debuut in de stijl van Saskia Noort en Simone van der Vlugt.
 - De Telegraaf (Vrouw)

Samenvatting

Voor de buitenwereld zijn ze een koppel dat het goed voor elkaar heeft: Matthijs zorgt voor het inkomen, Olga regelt het huishouden en hun dochter Juliette is ‘haar project’. 
Als Matthijs gechanteerd wordt en Juliette onder onduidelijke omstandigheden een ongeluk krijgt, meent Olga te weten wie haar gezin bedreigt. 

Ze neemt het heft in eigen hand om te voorkomen dat ze alles kwijtraakt. 
Overlevingsinstincten uit een ver verleden komen boven…

Mama is hier is een beklemmende psychologische pageturner over liefde en vergelding en over hoever je bereid bent te gaan als je veilige wereld bedreigd wordt.

(bron info: Ambo|Anthos uitgevers)


De auteur
Mariette Zweers (1968) werd met haar debuut Maakbaar genomineerd voor de Schaduwprijs 2017. Met Mama is hier heeft ze haar stem gevonden. Mariette Zweers is van huis uit manager en werkt als docent bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

Mama is hier koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Mama is hier
Auteur: Mariette Zweers
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 280 pagina's
Uitgever: Ambo|Anthos uitgevers, april 2019
ISBN: 978 90 26346 73 6
ISBN: 978 90 26346 74 3 (eBook)

Met dank aan Ambo|Anthos uitgevers voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.