woensdag 3 februari 2021

Vandaag in de schijnwerpers: 'Talent Hunter', geschreven door Iris Pinson

 Carrière, erotiek en tragiek


Talent Hunter

Amber Hofman, een succesvolle recruiter is op zoek naar een aantrekkelijke partner, iemand om haar leven mee te delen. Met haar collega Dusty gaat ze in het uitgaansleven van Rotterdam op stap en ontmoet ze Dolf, die zich met zijn filosofisch inzicht identificeert met de Ontdekking van de Hemel en dat als zijn missie voor het leven ervaart. 

Via Social Media komt Amber in contact met Frederico, een mooie goddelijke dandy, waarmee ze op zondagmiddag in de Witte Aap afspreekt. Voor een vervolgafspraak is Frederico lastig bereikbaar, omdat hij een eigen bedrijf heeft en op internationaal niveau opereert. 

Het is een dilemma voor Amber om een keuze te maken. Gaat ze voor Dolf of voor Frederico? Amber besluit om bij Detox coach en Medium Odin een behandeling te ondergaan. Tijdens deze sessie laat Odin doorschemeren dat Amber in haar werk promotie gaat maken en dat ze de liefde van haar leven gaat ervaren. 

Na een seksueel hoogtepunt op een rode poef, gevolgd door een hemels weekend op het Christina Onassis Yacht vindt Amber het lastig om één van de twee vriendschappen te beëindigen. In de tussentijd maakt Amber promotie en treed ze bij een innovatief bedrijf in dienst, waar ze zich naar het buitenland laat uitzenden. 

Het pad wat ze voor ogen heeft, loopt toch anders dan dat ze zich had voorgesteld en na een beproeving kiest ze voor de liefde van haar leven.
(bron info: achterflap)


De auteur:

Neem even een kijkje op haar website.

Iris stel zich voor:
"Ik ben schrijfster van liefdesdrama’s (fictie). Mijn romans bevatten ongecompliceerde verhalen voor ’s middags op de bank als het regent of bij mooi weer op het strand."

Eerder las ik van Iris Pinson:

Talent Hunter koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Talent Hunter
Auteur: Iris Pinson
Genre: roman
Uitgave: paperback, 361 pagina’s
Uitgever: Pinson Publisher, januari 2021
ISBN: 9789082192988
ISBN: 9789082192995 (e-Book)


Met dank aan Pinson Publisher voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.