dinsdag 27 september 2022

Vandaag in de schijnwerpers 'HannaH' geschreven door Edith van Walsum

 Een indringende, hedendaagse liefdesgeschiedenis


HannaH

Hannah ontmoet op jonge leeftijd Karel en ondanks hun verschillen ontstaat er een hechte band. De in zichzelf gekeerde Karel heeft een hekel aan elke vorm van fysiek contact. Hij is gefascineerd door de impulsieve en levenslustige Hannah. 

Door een onnozel incident verbreekt zij hun vriendschap. Na een kortstondig huwelijk en een aanranding met schokkende gevolgen stort Hannah zich op haar werk. Karel worstelt met zichzelf en zijn ondoorgrondelijke geaardheid. Als ze elkaar opnieuw ontmoeten zijn ze verrast over de oplaaiende aantrekkingskracht. Onaangenaam verrast, omdat ze weten dat de hindernissen die tussen hen in staan ongrijpbaar zijn maar wel reëel. Kunnen zij zichzelf opnieuw uitvinden zonder hun eigenzinnig temperament te verloochenen? 

Jaap Stiemer interviewde Edith van Walsum over haar roman Hannah voor Het Noord-Hollands Dagblad (NHD) LEES HIER HET COMPLETE INTERVIEW.

De auteur:

Edith van Walsum woont in Hoorn. Eerder verschenen van haar o.a. de roman Het Trapgat (AKO-longlist), Ongehoord, de Ander, Onzichtbaar, een bundel interviews In mijn Verbeelding, en een kettingroman Verdronken Dromen.

Eerder las ik van Edith van Walsum: Onzichtbaar.

HannaH koopt u bij (de webwinkel van) uw favoriete boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: HannaH
Auteur: Edith van Walsum
Genre: roman
Uitgave: paperback, 208 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Ellessy, mei 2022
ISBN: 9789464492811
ISBN: 9789464492828 (eBook)


Met dank aan Uitgeverij Ellessy voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Ellessy)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.