vrijdag 4 november 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Kansloos' geschreven door Annemarie Snels

 Een lijk in Het Kanaal leidt tot een levensgevaarlijke zoektocht


Kansloos


Op De Kanaaleilanden gebeurt letterlijk nooit wat. Toch?
Nu wel: tussen de lieflijke dorpen, historische kastelen, schitterende rotspartijen en rustige stranden spint een louche vereniging van gokkende vastgoedbeleggers een lucratief web met dodelijke gevolgen. 

De golven van Het Kanaal spugen het lichaam van een dode vrouw op een vrachtschip. 
De Britse agenten Will Carrick en Jeff Purdy vinden geen enkel aanknopingspunt over wie ze zou kunnen zijn. Het enige wat ze bij zich draagt is een doorweekte mobiele telefoon. Daarop staat een selfie van de vrouw, poserend op de Hanging Rock van Alderney. Carrick en Purdy concluderen dat ze van deze rots is gevallen en in Het Kanaal terecht is gekomen. Ze dragen de zaak over aan de politie van de Kanaaleilanden. 
Agente Inèz Lovatt, die zo haar eigen problemen heeft, krijgt de opdracht de identiteit van de dode vrouw te achterhalen. 
Met de foto als enig bewijsstuk bijt ze zich vast in het onderzoek. Ze komt terecht in Normandië, waar de onderwereld van internationale vastgoedbeleggers samenkomt in een bunker. Met gevaar voor eigen leven, en dat van haar beste vriendin, gaat Inèz op zoek naar de waarheid die pijnlijke banden heeft met haar verleden.


De auteur:

Annemarie Snels (1971) is geboren in het dorp Wouw, in 2001 getrouwd met Koen (1968) en moeder van Joep (2006) en Lieke (2009). Samen met haar gezin woont ze in het West-Brabantse Roosendaal. In 1996 is ze afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek (Tilburg) in de richting Schrijvende Pers. Op dit moment werkt ze 24 uur per week als schrijvende communicatiemedewerker bij een beroepsopleider. In haar vrije tijd zingt ze bij een popkoor. 
Kansloos is haar derde thriller. 
Eerdere boeken die van haar verschenen: Waterval en Herstart.

Neem een kijkje op haar website.

Kansloos koopt u als eBook bij:

Kansloos als paperback kunt u rechtstreeks bij Annemarie bestellen: info@annemariesnels.nl

Boekgegevens:

Titel: Kansloos
Auteur: Annemarie Snels
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 210 pagina’s
Uitgever: Hamley Books, oktober 2022
ISBN: 9789083281605
ISBN: 9789464661286 (eBook)
NUR: 330, 332


Met dank aan de auteur voor het toezenden van een papieren recensie-exemplaar.
(Bron info: Hamley Books)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.