donderdag 29 december 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'De engel van Sevilla' geschreven door Marelle Boersma

 Een Vertrekthriller


De engel van Sevilla

Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Kiki van Dijk. 

In deze spannende Vertrekthriller van bestsellerauteur Marelle Boersma lukt het Sascha om haar twee passies te combineren: haar voorliefde voor Spanje en haar drijfveer om voor anderen te zorgen. Ze krijgt een droombaan in een resort in de zonnige stad Sevilla en gaat het avontuur aan. Haar baas vindt haar meer dan leuk, en dat hun liefde geheim moet blijven maakt hun relatie extra spannend. 
Dan valt er een dode in het resort. Als blijkt dat het geen natuurlijke dood was, beseft Sascha dat er iets gruwelijk mis is. 

'Een verslavend Vertrekserie.' - Margriet 
'Marelle Boersma is de Floortje Dessing van de Nederlandse thrillers.' - Mustreads or not


De auteur:

Marelle Boersma (1957) heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder een aantal bestsellers zoals Ik volg je en Vals alarm (ruim 100.000 ex.). Haar eerste thrillers gaan voornamelijk over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers.

Op dit moment schrijft Marelle aan een serie Vertrekthrillers, waarvan de eerste, Chateau de Provence in 2018 is uitgekomen. Ciao Sicilia volgde een jaar later en ook Enkele reis naar de Algarve kan aan het rijtje worden toegevoegd. In 2020 verscheen Terug naar Cornwall en in 2021 Het Moezelmeisje. De nieuwste Vertrekthriller De engel van Sevilla verscheen in september 2022.

Inmiddels zijn haar Vertrekthrillers razend populair. Het zijn verhalen waarin Nederlanders hun vertrouwde leven achter zich laten om zich in het buitenland te vestigen, met steeds een andere reden om te vertrekken.

Marelle weet als geen ander hoe het is om elders een nieuw bestaan op te bouwen. Ze woonde met haar man Jan onder meer in Portugal en Frankrijk. Inmiddels zijn ze teruggekeerd naar Nederland waar ze nog steeds schrijfvakanties organiseren en Marelle haar Online Schrijfschool verder heeft uitgebouwd.

Lees meer over Marelle en haar werk op haar website.

Eerder las ik van Marelle Boersma:

De engel van Sevilla koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:


Boekgegevens:

Titel: De engel van Sevilla
Serie: Vertrekthrillers
Auteur: Marelle Boersma
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 300 pagina’s
Uitgever: De Crime Compagnie, september 2022
ISBN: 9789461096906
ISBN: 9789461097019 (eBook)

(bron info: De Crime Compagnie)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.