vrijdag 25 juli 2014

Om naar uit te kijken: 'De Monogram Moorden' ~ De nieuwe Agatha ChristieDe titel van de nieuwe Agatha Christie is wereldwijd bekendgemaakt: The Monogram Murders!
In mei is de titel bekendgemaakt van de nieuwe Agatha Christie die wereldwijd op 8 september aanstaande verschijnt: 'The Monogram Murders'. Het nieuwe Hercule Poirot mysterie zal voor de Nederlandstalige markt 'De Monogram Moorden' gaan heten.

'De Monogram Moorden' speelt zich af in 1929. Poirots rustige avondmaal in een Londens etablissement wordt verstoord als een opgejaagde, jonge vrouw hem toevertrouwt dat iemand op het punt staat haar te vermoorden. Ze is doodsbang, maar zegt dat het recht zal zegevieren als ze dood is, en ze smeekt Poirot geen onderzoek te verrichten in het geval van haar dood.

Later die nacht worden drie mensen dood aangetroffen in een fancy Londens hotel. De moordenaar heeft drie sinistere aanwijzingen achtergelaten, een bij elk lichaam. Al snel is Hercule Poirot verwikkeld in de zaak en terwijl hij alles op alles zet om de bizarre stukjes van de puzzel in elkaar te zetten, maakt de moordenaar zich klaar om weer toe te slaan...

Middels een YouTube video op www.agathachristie.com onthult Sophie Hannah persoonlijk de titel en vertelt de fans en pers over dit bijzondere project.
Klik op onderstaande link voor het filmpje: http://www.agathachristie.com/christies-work/stories/the-monogram-murders/541

4 opmerkingen:

 1. Poirot is mijn favoriete Christie-personage. Heerlijke boeken zijn het allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zo enorm benieuwd naar dit boek, Annelies.:-) Ook ik ben een liefhebber!

   Verwijderen
 2. Wist niet dat er weer een Agatha Christie op komst was! Heb jaren terug al haar boeken gelezen, vele uurtjes leesplezier gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze is geschreven door Sophie Hannah, met goedkeurig van de erven van Agatha Christie. Hij moet heel goed zijn. Ik kijk er naar uit. Als ik hem gelezen heb, volgt mijn recensie hier. Dank je wederom voor je reactie, lieve Ellie!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.