woensdag 25 november 2015

Vandaag ontvangen: 'Faye en Sean, a love story' van Marina FolkersFaye en Sean, a love story

Waar gaat het verhaal over?

Wanneer Faye tien jaar is, wordt ze door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg?

Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?

Over de auteur:

(foto: Marina Folkers Twitter)

Marina Folkers is geboren in de stad Groningen, getogen in Winsum en Noordhorn, waarna ze naar Zeist verhuisde. Nu woont ze al ruim tien jaar in Wijk bij Duurstede.
Marina heeft allerlei banen gehad, maar haar hart ligt bij het schrijven. Zo heeft ze een tijdje geschreven voor En Route, een blad voor Frankrijkliefhebbers. Naast het schrijven van romans beheert ze een aantal Facebookpagina’s die te maken hebben met Londen, een stad waar ze helemaal verliefd op is.

Een interview met Marina Folkers.

Boekgegevens:
Titel: Faye en Sean, a love story
Auteur: Marina Folkers
Genre: roman
Uitgave: paperback, 422 pagina's
Uitgeverij: Ellessy Relax, oktober 2015
ISBN: 978 90 86602 98 8

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.