woensdag 4 november 2015

Vandaag ontvangen: 'Het heft in eigen hand' van Stephanie Laurens


Het heft in eigen hand
Deel 1 van De Cynster-zusjes

Waar gaat het verhaal over?

Voor de zussen Heather, Eliza en Angelica Cynster is de liefde niet zonder gevaar…

Heather Cynster peinst er niet over om te trouwen!
Dat wil zeggen, op een verstandshuwelijk zit ze absoluut niet te wachten. Heather wil trouwen uit liefde, ze wil overrompeld worden en veroverd door haar eigen held. Ze weet zeker dat ze zo’n man niet zal vinden op de gebruikelijke – doodsaaie – Londense balavonden.

Vastbesloten haar ware te liefde vinden, besluit ze haar heil elders te zoeken – en bezoekt ze een volkomen onoorbare soiree. Haar gewaagde poging wordt echter ruw verstoord door Timothy Danvers, Viscount Breckenbridge, die haar gebiedt onmiddellijk te vertrekken, nu haar reputatie nog intact is.

Tot zijn ontzetting brengt zijn bemoeienis haar juist in gevaar. Ze wordt door een onbekende man in een rijtuig geduwd en ontvoerd. Timothy zet meteen de achtervolging in om die opstandige Heather te redden – en misschien wel de held te zijn waar ze al die tijd naar op zoek is geweest. Zal het hem lukken om Heather uit de handen van haar ontvoerders te bevrijden of wacht haar een erger lot?

Over de auteur:
Foto: HarperCollins Holland

Stephanie Laurens wordt geboren op Sri Lanka (toen nog Ceylon) en verhuist als kind naar Melbourne, Australië. Na een PhD in biochemie vertrekt ze met haar man naar Groot-Brittannië, waar ze beiden werken als wetenschappelijk onderzoeker. Ze wonen in een 16e-eeuwse cottage en zijn omringd door geschiedenis. Terug in Australië leidt ze een eigen laboratorium in kankeronderzoek.

Op een avond is ze door haar voorraad historische romans heen… en besluit ze er zelf een te schrijven. Zo ontdekt ze haar schrijftalent. Ze stopt met haar wetenschappelijk onderzoek en wordt fulltime-auteur.

Boekgegevens:
Titel: Het heft in eigen hand
Auteur: Stephanie Laurens
Genre: historische roman
Uitgave: hardcover, 512 pagina's
Uitgever: HarperCollins Holland, 3 november 2015
ISBN: 978 94 02704 30 3
ISBN: 978 94 02750 18 8 (e-book)
NUR: 342
Oorspronkelijke titel: Viscount Breckenbridge to the rescue
Vertaling: Renée Olsthoorn

Bestel dit boek via uw eigen boekhandel of via:

Met dank aan HarperCollins Holland voor het leesexemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.