donderdag 23 maart 2017

Schrijfwedstrijd Write Now!Gezocht: schrijftalent! 

Ben jij tussen de 15 en 24 jaar en schrijf je? Write Now!  is dé belangrijkste schrijfwedstrijd voor jongeren in het Nederlands taalgebied. Je kunt meedoen met verhalen of gedichten, maar ook met columns, scenario’s, songteksten of essays. 

Tijdens de regionale prijsuitreikingen maakt de juryvoorzitter bekend wie de eerste prijs in de wacht sleept en doorgaat naar de finale in Rotterdam, en wie als tweede en derde prijswinnaars naar huis gaan met een schat aan boekenbonnen. De hoofdprijs van de finale van Write Now! 2017 bestaat uit een MacBook, een schrijfopleiding bij CreatiefSchrijven of de Schrijversacademie, een columnreeks voor Trouw en optredens op Geen Daden Maar Woorden Festival en Tilt. 

Winnaars van Write Now! worden vaak opgemerkt door uitgeverijen. Bekende auteurs die hun carrière begonnen via Write Now! zijn onder meer Lize Spit, Niña Weijers, Maartje Wortel en Jaap Robben. Treed jij in hun voetsporen? 
Stuur jouw inzending vóór 1 april in via www.writenow.nu. 
(bron: Write Now!)

Passionate Bulkboek is dé landelijke organisatie op het gebied van Nederlandse letteren en jongeren. Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten met als doel jongeren te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden zowel bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs als vrijetijdsproducten.
Op de vrijetijdsmarkt organiseert Passionate Bulkboek onder andere Write Now!
Lees meer over Passionate Bulkboek op hun website.


2 opmerkingen:

 1. Wat leuk. Ik ga kijken of ik mijn zusje zover krijg om mee te doen.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super! Niet geschoten is altijd mis, tenslotte! Veel succes voor je zusje.

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.