zondag 10 oktober 2021

Vandaag in de schijnwerpers: op 15 oktober 2021 verschijnt bij uitgeverij LetterRijn ‘Uitgespeeld’, een thriller van Inge Spaan

 


Uitgespeeld

Als Laura’s vader plotseling overlijdt, is het haar taak kleding uit te zoeken die hij in zijn kist zal dragen. Daarbij doet ze een ontdekking die ze liever niet had gedaan. Wat heeft hij te maken met de verdwijningszaak die volop in het nieuws is? Voor het oudere echtpaar dat van de aardbodem lijkt verdwenen, wordt het ergste gevreesd. Het blijkt om de ouders van Laura’s vroegere klasgenoot Rogier te gaan en Laura zoekt contact met de herrieschopper van twintig jaar geleden.

Laura’s collega Leendert besteedt een groot deel van zijn vrije tijd aan spelletjes in de digitale wereld. Zijn favoriete spel Klopjacht lijkt erg waarheidsgetrouw. Kan Leendert iets voor Laura betekenen in haar zoektocht naar de waarheid en kunnen ze samen een dramatische afloop voorkomen?


Over de auteur:

Een accountant die een thriller schrijft? Het bestaat.
Inge Spaan (1980) werkt sinds de afronding van haar studie accountancy in de beroepsgroep die door velen als één van de saaiste wordt gezien. Gelukkig kan ze haar creativiteit kwijt in het schrijven van boeken en korte verhalen. Haar debuut Oververhit verscheen in 2020 en werd door Biblion aangeraden voor lezers van Linda van Rijn en Loes den Hollander. Uitgespeeld is haar tweede thriller.Uitgespeeld reserveert u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:


Boekgegevens:

Titel: Uitgespeeld
Auteur: Inge Spaan
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 267 pagina’s
Uitgever: uitgeverij LetterRijn, 15 oktober 2021
ISBN: 9789493192089
ISBN: 9789493192195 (eBook)


Met dank aan uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.