woensdag 28 februari 2024

Vandaag in de schijnwerpers (inclusief inkijkexemplaar): 'Bloedwraak' geschreven door Marcella Kleine

 Een geheim uit het verleden brengt een moeder en haar dochters in gevaar 


Bloedwraak


Natalia ontvangt in haar huis in ItaliĆ« een onheilsbericht: haar zusje Tara is dood. Ze pakt haar koffers en vliegt meteen naar Nederland. De dood van Tara is een groot mysterie. Waarom was Tara opgenomen in een kliniek? En wie is die geheimzinnige man bij het graf van Tara? Natalia vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. 
Ze weet niet dat haar moeder Hellen al jaren gebukt gaat onder een groot geheim. Een geheim dat Tara het leven heeft gekost en nu ook het leven van Natalia en Hellen in gevaar brengt.


De auteur:

Marcella Kleine schrijft thrillers, feelgoodnovelles en waargebeurde verhalen. Vaak laat ze haar personages balanceren op de scheidslijn tussen goed en kwaad. Na 20 jaar werkervaring in de forensische psychiatrie weet ze immers hoe dun die lijn is. Een misstap is zo gezet.

In het dagelijks leven is Marcella vertrouwenspersoon; lange tijd voor tbs-gestelden en tegenwoordig voor mensen in de maatschappelijke opvang.

Eerder verschenen van Marcella de thrillers In het verborgene, Vilein, Souvenir, Schemergebied en De voltooiing. Samen met haar sister-in-crime auteur Marjolein van der Gaag schreef zij de zomerthriller Hels en de spannende verhalenbundels Eindbestemming en Afgrond.

Eerder las ik van Marcella Kleine:

Bloedwraak koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Bloedwraak
Auteur: Marcella Kleine
Genre: psychologische thriller
Uitgave: paperback, 300 pagina’s
Uitgever: De Crime Compagnie, maart 2024
ISBN: 9789461098870
ISBN: 9789461098900 (eBook)
NUR: 332


Met dank aan De Crime Compagnie voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: De Crime Compagnie)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.