woensdag 11 september 2024

Vandaag in de schijnwerpers 'Vijf blind dates' geschreven door Ingrid van de Pas

Een zoektocht met een hoge prijs


Vijf blind dates

Op zoek naar een nieuwe liefde laat de succesvolle Tom vijf blind dates opzetten door zijn vriend Robert. Dit leidt hem naar nieuw geluk, maar omlijst met een zwarte rand door een noodlottig ongeval.

Tom is een succesvolle zakenman, op zoek naar een nieuwe liefde na zijn scheiding van Adriënne. Hij vraagt zijn levenscoach en vriend Robert om hem te helpen met het opzetten van vijf blind dates, die hij in de komende vijf maanden opeenvolgend zal ontmoeten.
De dates zijn zorgvuldig opgezet door Robert en zorgen ervoor dat Tom weer wat meer kan genieten van zijn leven. Tot hij terecht komt in een bizarre situatie met Robert en Jasmijn, één van de blind dates. Dit zet de zaken op zijn kop en het krijgt een noodlottige afloop.
Hoewel Tom er alles voor over zou hebben gehad om zijn nieuwe liefde te vinden, weet hij niet of het verlies van een vriend de hoge prijs wel waard was.

De auteur

Ingrid van de Pas (1962) is geboren en getogen in de Heerlijkheid Bergen. Ze is opgegroeid als dochter uit een middenstandsgezin, met een oudere zus en jongere broer en sinds 1992 getrouwd met Rob. Met hun oppashonden zijn Ingrid en Rob vaak te vinden in het Bergerbos of op het strand van Bergen aan Zee. Vijf jaar geleden kreeg Ingrid haar leven plotseling een andere wending. Over deze turbulente periode heeft ze haar romandebuut Boobie Trap geschreven. Inmiddels is dit haar tweede boek: Vijf blind dates.

Vijf blind dates koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Vijf blind dates
Auteur: Ingrid van de Pas
Genre: roman
Uitgave: paperback, 196 pagina’s
Uitgever: Boekscout, september 2024
ISBN: 9789465099446


Met dank aan Boekscout voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Boekscout)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.