zondag 8 september 2024

Vandaag in de schijnwerpers 'Speelveld van de dood', een Kauffmann & Kauffmann thriller geschreven door Hetty Kleinloog. Inclusief inkijkexemplaar en boektrailer.

 De zusjes Kauffmann (4)


Speelveld van de dood 

De tweelingzussen Lisa en Kat Kauffmann zijn eigenaar van een bedrijfsrecherchebureau in hartje Amsterdam. Waar Lisa – opgeleid aan de politieacademie – de regels volgt, kleurt Kat – van origine journalist – nogal eens buiten de lijntjes. Hoewel hun gespannen relatie een soepele samenwerking in de weg staat, blijken ze juist door hun zussenband de meest ingewikkelde misdrijven op te kunnen lossen.

Matchfixing, witwassen, omkoping, technisch directeur van Ajax-Vrouwen Larissa Pastor realiseert zich dat met het succes van de voetbalvrouwen dergelijke malafide praktijken de club zomaar kunnen binnensluipen. Om risico’s in kaart te brengen en eventuele misdaden te voorkomen schakelt ze Kauffmann & Kauffmann Bedrijfsrecherche in. Al snel raken Lisa en Kat verstrikt in een wespennest van verraad, afpersing en zelfs moord…

Ook persoonlijk zijn het zware tijden voor de zusjes. Kat gaat door een diep dal nadat ze haar pasgeboren dochtertje aan Lisa heeft afgestaan. Ze twijfelt of ze de goede keuze heeft gemaakt, terwijl Lisa zich steeds meer aan Hannah gaat hechten. 


De auteur

Hetty Kleinloog (Amsterdam, 24 juni 1958) is auteur, scenario- en toneelschrijver, tekstdichter, dramadocent en regisseur. Kleinloog studeert van 1984 tot 1987 aan de Theaterschool Amsterdam, de parttime opleiding Drama. Als afstudeerproject richt zij Theatergroep Mevrouw Jansen op. Bij deze theatergroep is zij tot de opheffing in 2009 creatief leider / auteur / regisseur / tekstdichter. 
Sinds 2000 schrijft Hetty televisiedrama en werkt ze als dialoogschrijver, storyliner en eindredacteur mee aan tv-series als ONM, Lotte, SpangaS, Malaika, Tita Tovenaar, GTST, De Spa en De Kameleon
In 2014 heeft Hetty de jeugdroman Vuurwerk gepubliceerd.

Bij Uitgeverij Marmer heeft ze haar romans Volle Bloei en Volle Kracht, de kerstnovelle Een goede kerst en inmiddels vier thrillers in de Kauffmann & Kauffmann thrillerreeks uitgebracht. 
Zowel Nachtwerk en Moederweelde, het tweede en derde deel van deze thrillerreeks hebben de Publieksprijs van de VN Detective & Thrillergids gewonnen.

Neem voor meer informatie over Hetty en haar werk een kijkje op haar website.

Eerder las ik van Hetty Kleinloog

Speelveld van de dood koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

bol.

Bruna.nl

Libris

Standaard Boekhandel


Boekgegevens:

Titel: Speelveld van de dood
Serie: De zusjes Kauffmann (4)
Auteur: Hetty Kleinloog
Genre: thriller 
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Marmer, september 2024
ISBN: 9789460686702
ISBN: 9789463099066 (eBook)


Met dank aan Uitgeverij Marmer voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Marmer)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.