vrijdag 27 september 2024

Vandaag in de schijnwerpers 'Scherpschutter – Opkomst', een thriller geschreven door Maarten Bart de Jonge

 


Scherpschutter  Opkomst

Te wijten aan de criminele activiteiten van zijn vader begint de jeugd van Jack zwaar. Pas als Trevor wordt veroordeeld verdwijnt de onrust. Jaren later weet zijn zoon toe te treden tot een elite-eenheid van het Ierse leger. In dienst ontwikkelt hij zich tot een verdienstelijke scherpschutter. Na een derde uitzending wordt hij benaderd om voor het bedrijf Venatores te gaan werken, dat regelmatig actief is in conflictgebieden.

Aan de andere kant van de wereld wint een opkomend kartel razendsnel aan terrein in de illegale drugswereld. Zonder het te weten zal deze organisatie een grote rol gaan spelen in het leven van de Ierse Jack. De paden van beiden kruizen elkaar in het regenwoud van Colombia, als Venatores zich mengt in de strijd tegen drugs.

De auteur

Maarten Bart de Jonge (1984) woont met zijn vrouw en zoon in Leiden. De schrijver heeft naast zijn werk zijn tweede boek afgerond. Met een voorliefde voor thrillers weet Maarten de lezer mee te nemen in spannende avonturen. Het vele lezen leidde vijf jaar geleden tot de wens om de eigen creativiteit te vertalen in geschreven verhalen. Het leukste aan schrijven en lezen is om, al is het voor even, de haast van het gewone leven los te laten. 

Momenteel is hij bezig met een manuscript van een vierde boek. Tegelijkertijd brengt hij twee eerdere boeken onder de aandacht van de lezers. De twee thrillers met de titels ‘Scherpschutter –  Opkomst’ (deel 1 van het verhaal) en ‘Scherpschutter –  Jacht’ (het afsluitende deel 2 van het verhaal) zijn door uitgeverij Boekscout in 2021 gepubliceerd. 

Scherpschutter – Opkomst koopt u bij:
webshop boekscout

Boekgegevens

Titel: Scherpschutter – Opkomst
Serie: Scherpschutter (1)
Auteur: Maarten Bart de Jonge
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 222 pagina's
Uitgever: Boekscout, december 2020
ISBN: 9789464038712 


Met dank aan de auteur voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Boekscout)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.