dinsdag 15 september 2015

Graag uw aandacht voor: 'Verboden Boeken - Joset Trilogie Deel 1' van Natalie F. Boekhorst

Verboden Boeken – Joset Trilogie Deel 1

In het jaar 2116 verwoest een enorme tsunami de Aarde. De overlevenden vestigen zich op de planeet Kosna en beginnen een nieuwe jaartelling: NVA (Na Verwoesting Aarde). In het jaar 997 NVA leven de mensen verspreid over elf planeten. De nieuwe machthebbers (Sy) regeren met harde hand over hen. Er heersen vastgestelde regels en een eigen mening wordt niet geaccepteerd.

Joset (12) woont op de planeet Kosna, onder de koepel van de kolonie Kosnapol. Haar verzet tegen de ‘onzinnige regels’ brengt haar nog wel eens in problemen. Wanneer ze samen met haar vriend Hogan (14) een nederzetting van de allereerste kolonisten ontdekt, verandert haar leven voorgoed. Ze komt in aanraking met de verzetsbeweging Freedom en besluit actief lid te worden. Maar net wanneer ze denkt dat die keuze haar gelukkig maakt, gebeurt er iets waardoor ze heel erg gaat twijfelen aan die beslissing.

'Verboden Boeken' is het eerste deel van een trilogie.


Over de auteur:
Natalie F. Boekhorst is geboren en getogen in Arnhem. Na omzwervingen door binnen- en buitenland is ze inmiddels met man en drie kinderen weer teruggekeerd op Gelderse bodem. Ze heeft een journalistieke achtergrond, maar tegenwoordig combineert ze haar journalistieke werk met het schrijven van kinder- en jeugdboeken en het geven van workshops creatief schrijven op basisscholen.

In 2007 debuteerde ze met haar Young Adult boek 'Verboden boeken’ (nu in herdruk bij Nieuwe Druk). In 2009 volgde prentenboek ‘Bram en de snoepkist’ (3+) en in 2010 de publicatie van een schoolset van ‘Bram en de snoepkist’ bestaande uit het prentenboek, een set vertelkastplaten en een werkmapje voor de groepen 1 t/m 3.

In oktober 2014 is bij Nieuwe Druk haar nieuwste kinderboek verschenen, getiteld ‘muis joep en het goud!’ (AVI2 /E3), een leesboekje voor beginnende lezers (6+).


Wilt u meer informatie over de schrijfster en haar activiteiten, ga dan naar haar website: www.natalieFboekhorst.nl
(info: Nieuwe Druk)

Boekgegevens:
Titel: Verboden Boeken
Auteur: Natalie F. Boekhorst
Genre: Young Adult
Uitgave: paperback, 196 pagina's
Uitgever: Nieuwe Druk, juli 2015
ISBN: 978 94 92020 10 9

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.