zaterdag 26 september 2015

Ontvangen en nog te lezen: 'Fatale fout' van Sophie Hannah


Fatale fout

Verkeerde tijd, verkeerde plaats...?

In 'Fatale fout' van de britse Queen of Crime Sophie Hannah wordt de controversiële columnist Damon Blundy vermoord. Nicki Clements wordt opgepakt voor verhoor. Nicki kan geen antwoord geven op de vragen die haar gesteld worden. Ze heeft geen idee waarom het mes op een dusdanige manier gebruikt is dat er geen bloed vergoten is. Ze weet niet wat de cryptische boodschap betekent die op de muur bij het slachtoffer is achtergelaten. En ze kan niet verklaren waarom ze zo dicht bij de plaats delict was.
In elk geval niet zonder daarmee een geheim prijs te geven dat haar leven kan verwoesten. Want hoewel Nicki niet de moordenaar is, is ze verre van onschuldig...

Over de auteur:  Sophie Hannah schrijft veelgeprezen psychologische thrillers, die in meer dan 24 landen worden uitgegeven en zonder uitzondering juichende recensies krijgen. Haar eerste literaire thriller, Kleine meid, werd zeer positief ontvangen. Met Gevarenzone toont ze ons een intrigerend portret van kwaad dicht bij huis, en vestigde ze haar reputatie als een van de beste hedendaagse thrillerschrijvers. Daarna verschenen Moederziel, De andere helft leeft, De lege kamer en Verborgen gebreken, Brandschoon en in 2014 Ondraaglijk en Een duister koor. Ze woont met haar man en twee kinderen in West Yorkshire.


Ik las eerder van haar: De Monogram Moorden.

Boekgegevens:
Titel: Fatale fout
Auteur: Sophie Hannah
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 432 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, september 2015

ISBN: 978 90 26137 16 7
ISBN: 978 90 26137 17 4 (e-book)
Oorspronkelijke titel: The Telling Error
Vertaling: Anna Livestro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.