zaterdag 5 december 2015

Ik las deze week voor Hebban-culinair: 'delicious. 60 x oven recepten' van Valli Littledelicious. 60 x oven recepten

Een bijzonder welkom kookboekje in de donkere dagen voor Kerst.
Deze gerechten brengen een warme glimlach op het gezicht van je gezin en/of je gasten.

Uit de fantastische serie delicious.-boekjes, liefdevol samengesteld uit de succesvolle kookboekcollectie van de Australische bestsellerauteur Valli Little en het team achter delicious.
Het bevat 60 zalige recepten en is zoals altijd voorzien van weelderige fotografie en smaakvolle vormgeving. Met tongstrelende zoete en hartige lekkernijen.
Stuk voor stuk recepten met de verfijnde twist van Valli!

Voor in het boek schrijft de auteur:
'Ik krijg meer aanvragen voor ovenrecepten dan voor welk ander gerecht ook, dus ik weet dat ik niet alleen sta in mijn passie voor bakken.'
Ook ik hou van ovenrecepten. Terwijl het gerecht in de oven staat kun je alles wat je gebruikt hebt aan potten, pannen en bestek al afgewassen hebben, zodat je aanrecht dan weer schoon is.

'delicious. 60 x oven recepten' is een prachtig kookboek. Handzaam met prachtige kleurenfoto's op de ene pagina en het bijbehorende recept op de tegenoverliggende pagina.
Je ziet zo steeds hoe het resultaat er uit zou kunnen zien. Het water liep me uit de mond na zoveel lekkers gezien te hebben.
Ik koos voor: 'Toad-in-the-hole met mosterd-uiensaus.

  

Lees mijn recensie van dit kookboek op de site van: Hebban.nl

Over de auteur:

(foto: delicious.)
Valli Little is een van de meest succesvolle kookboekenauteurs van Australië. Valli Little heeft – voor zij hoofdredacteur werd van het tijdschrift delicious. – meegewerkt aan vele kookboeken van bekende auteurs, onder wie Bill Granger. Van haar hand verschenen meer dan twaalf boeken onder het delicious.-imprint.

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

2 opmerkingen:

  1. Dit boek heb ik nog vastgehad op de Boekenbeurs. Ik heb het uiteindelijk braaf laten liggen vermits ik al meer als 120 kookboeken in huis heb maar het sprak me zeker aan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een boek dat ik zeker vaker in ga zien. Een leuk en handzaam boek.

      Verwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.