vrijdag 5 juli 2024

Vandaag in de schijnwerpers: 'Het Franse geheim' geschreven door Karen Swan

 


Het Franse geheim

In ‘Het Franse geheim’ van Karen Swan wordt kunsthandelaar Flora ingeschakeld om de kostbare inboedel van een vergeten appartement te inventariseren. Van de auteur van de Wilde eiland-serie.

Een zinderend mysterie in het hart van Parijs

Het nieuwe zomerboek van Karen Swan: romantisch, meeslepend, spannend én een gegarandeerde bestseller. Als geen ander combineert Swan zinderende plots met sfeervolle settings in een verhaal om helemaal in te verdwijnen. In Nederland en België werden bijna 300.000 exemplaren van haar boeken verkocht.

Midden in Parijs wordt een verlaten appartement ontdekt, vol kunst van onschatbare waarde. Het is alsof de tijd er heeft stilgestaan, en de jonge kunsthandelaar Flora wordt gebeld om deze unieke vondst te inventariseren. Flora is goed in haar baan, ze voelt zich beter op haar gemak tijdens een miljoenenveiling dan tijdens een romantisch diner bij kaarslicht, en ze grijpt de kans dan ook met beide handen aan.

Terwijl ze diep in de geschiedenis duikt om dit mysterie te ontrafelen, komt ze er al snel achter dat het verhaal nog veel groter is dan ze dacht. Ondertussen heeft ze te maken met de familie van de waarschijnlijke erfgenamen. De norse Xavier lijkt vastbesloten om haar buiten de familiezaken te houden… Wat houdt hij voor haar verborgen?

‘Romantische pageturner op een heerlijke locatie.’ 
– LINDA.nl

De auteur:

Karen Swan was modejournalist voordat ze doorbrak als auteur. Van haar eerder verschenen titels als De Griekse ontsnapping, De Oostenrijkse verleiding en haar Wilde eiland-serie werden in totaal al 300.000 exemplaren verkocht.

Het Franse geheim koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Het Franse geheim
Auteur: Karen Swan
Genre: roman
Uitgave: paperback, 384 pagina’s
Uitgever: Xander Uitgevers, juli 2024
ISBN: 9789401622653
ISBN: 9789401622721 (eBook)

(bron info: Xander Uitgevers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.