vrijdag 12 juli 2024

Vandaag in de schijnwerpers: 'Misbruikt' geschreven door Corine Kuijper

 


Misbruikt 

Achter de glitter en glamour in Hollywood schuilt een andere wereld, een wereld van seksueel grensoverschrijdend gedrag, chantage en moord. 

Als kind is Sophia fotomodel en het grootste deel van haar verdiensten gaat op aan de verslaving van haar moeder. Voor Ronnie - de vriend van haar moeder - is Sofia doodsbang. Op een avond verkracht hij haar. Ze wordt uit huis geplaatst en komt in een pleeggezin terecht. 

Na de middelbare school volgt ze de opleiding ‘Performing Arts’ en krijgt ze rollen in Nederlandse producties. Op een feestje komt ze Jacob tegen, de fotograaf waarmee ze als kind werkte. Als hij haar aanbiedt om met hem mee te gaan naar Amerika (Hollywood) twijfelt ze geen moment… 


De auteur:

Corine Kuijper woont in Haarlem samen met haar Italiaanse vriend en hun kat. Ze heeft jarenlang voor een grote bank gewerkt en is in 2018 begonnen met het schrijven van romans. Eerder verschenen: ‘Schaduwfamilie’, ‘Schaduw over Sardinië’ en ‘Misleid’.

Lees hier mijn recensie van: Schaduw over Sardinië.

Misbruikt koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Misbruikt
Auteur: Corine Kuijper
Genre: literaire fictie
Uitgave: paperback, 238 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Ellessy, juni 2024
ISBN: 9789464934410
ISBN: 9789464934427 (eBook)


Met dank aan Uitgeverij Ellessy voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Ellessy)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.