vrijdag 16 juni 2023

Vandaag in de schijnwerpers: 'Paternoster' geschreven door Luc Vos

 Een Anne Verelst-thriller


Paternoster

Meerdere instanties worden zenuwachtig als de ene na de andere priester dood wordt teruggevonden. Gruwelijk vermoord. Motief en dader blijven lange tijd onbekend.
De druk op Anne Verelst en haar team stijgt als het tempo van de moorden wordt opgedreven en de onderliggende drijfveer pijnlijk duidelijk wordt. Komen ze op tijd om meer onheil te voorkomen? Werken alle betrokkenen mee of gebeuren er acties buiten Annes controle?
Een complexe race tegen de tijd waarbij persoonlijke trauma’s van mensen dicht bij het onderzoek de voortgang niet bevorderen.
Dit is het tweede deel uit de serie met Anne Verelst en het gaat chronologisch vooraf aan het eerder verschenen Zeven. Ondanks dat zijn beide delen zelfstandig te lezen.


De auteur:

Luc Vos (Heultje-Westerlo, 1968) is al vele jaren in de ban van het schrijven. Korte en langere verhalen wisselen elkaar in hoog tempo af en vallen met grote regelmaat in de prijzen. 
In 2022 werd zijn debuutthriller ZEVEN bijzonder enthousiast onthaald en op ThrillZone verkozen tot Beste Nederlandstalige thrillerdebuut en eindigde op de derde plaats bij de verkiezing van de VN-Publieksthriller van het Jaar. 
Met Paternoster neemt Luc zijn lezers opnieuw mee op een reis door het turbulente leven van inspecteur Anne Verelst van de Antwerpse politie.

Paternoster koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Paternoster
Serie: Anne Verelst (2)
Auteur: Luc Vos
Genre: thriller 
Uitgave: paperback, 332 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn, juni 2023
ISBN: 9789493192690 
ISBN: 9789493192751 (eBook)


Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij LetterRijn)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.