woensdag 14 maart 2018

Het is bijna niet te missen: 'Duingras', geschreven door Jackie van Laren

Deel 1 in de Eilandliefde-serie – Wende

Duingras
Boekgegevens
Titel: Duingras
Deel 1 in de Eilandliefde-serie – Wende
Auteur: Jackie van Laren
Genre: roman
Uitgave: paperback, 272 pagina’s
Uitgever: Boekerij, februari 2018
ISBN: 978 90 22580 37 0
ISBN: 978 94 02310 78 8 (Ebook)
NUR: 301

Romantiek, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergrond van de geliefde waddeneilanden. 

Wende Freriks staat op een keerpunt in haar leven: ze is gestopt met haar opleiding en is totaal onverwacht gedumpt door haar vriend. In een opwelling boekt ze twee weken vakantie op een waddeneiland, om het einde van haar relatie te verwerken en te bedenken wat ze nou eigenlijk wil met haar leven.

In Grote Vis, de enige strandtent op het eiland, raakt ze aan de praat met de eigenaar Axel en zijn beste vriend Vincent. De twee zijn tegenpolen: zo vrolijk en flirterig als surfer Vincent is, zo serieus en ontoegankelijk is Axel. Nu ze er toch is helpt Wende de twee her en der met een klusje, en al snel komt ze er dagelijks, raken ze echt bevriend en lijkt haar oude leven heel ver weg. Behalve oprechte vriendschap voelt Wende ook iets anders voor de stugge Axel, al wil ze daar nog niet te veel over nadenken nu haar nieuw verworven vrijheid net een beetje begint te wennen. Tot haar ex ineens voor haar neus staat en alles op zijn kop zet…

De auteur: 
(foto: Meulenhoff Boekerij)
Jackie van Laren (Amsterdam, 1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik Vallen en Opstaan. Duingras, deel 1 in de nieuwe Eilandliefde-serie begon als vervolgverhaal op Facebook. Deel 2 Stormwind is ook al verkrijgbaar.

Duingras koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Met dank aan Meulenhoff Boekerij voor het toezenden van een recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.