woensdag 7 maart 2018

Kan al gereserveerd worden: 'ZIVA', geschreven door John Winkel

Onderzoeksjournalistiek met dodelijke gevolgen


ZIVA

Boekgegevens
Titel: ZIVA
Auteur: John Winkel
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 330 pagina’s
Uitgeverij: LetterRijn, maart 2018 (kan al gereserveerd worden, kijk onderaan dit blog)
ISBN: 978 94 91875 49 6

Onderzoeksjournalist Ziva Berkowitz krijgt een tip over grootschalige fraude in een middelgrote Nederlandse gemeente. Ze besluit er dieper in te duiken en achterhaalt geheimen die ze beter niet had kunnen ontdekken. Iets wat klein leek blijkt van een gigantische omvang. Corruptie, witwaspraktijken, mishandelingen en liquidaties zijn aan de orde van de dag in de wereld die ze steeds verder weet bloot te leggen.

Buiten haar diepgravende onderzoek om raakt Ziva ook betrokken bij een duistere familiekwestie, waarbij haar vermogende broer Yakov wordt afgeperst.

Als op een dag haar tipgever onder verdachte omstandigheden om het leven komt, raakt de zaak in een stroomversnelling. 
Een afgrijselijke moord is aanleiding voor rechercheur Johan Verhulst om zich nadrukkelijk met de zaak te gaan bezighouden. Maar ook Leo Klokman, producent van het televisieprogramma CrimeXplorer, stort zich op deze misdaad. Met zijn team neemt hij onverantwoorde risico's die tot levensbedreigende gevolgen leiden. 

De auteur:
(foto: LetterRijn)

John Winkel (1950) is jarenlang uitgever geweest van onder meer kinderboeken, vakinformatie en publiekstijdschriften. Aansluitend was hij werkzaam als zelfstandig management consultant, trainer en coach.
Lees meer over John op de auteurspagina van LetterRijn.

RESERVEREN: Als je dit boek vóór 17 maart via de webshop van LetterRijn bestelt, dan krijg je hem kort na de presentatie gesigneerd en vrij van verzendkosten met de post.(info: LetterRijn)

ZIVA kunt u vanzelfsprekend ook reserveren bij uw lokale boekhandel of bij

Met dank aan uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.