zaterdag 21 januari 2023

Vandaag in de schijnwerpers: 'Adriaan en de vlinder Prince' geschreven door Rocío CalderonAdriaan en de vlinder Prince

Adriaan de rups heeft een fijn leven in het grote veilige Appelbos, maar zijn onbezorgde leventje verandert plotsklaps als hij de vlinder Prince ontmoet. Prince is gewond aan zijn vleugels en hij zegt tegen Adriaan dat hij in een heftige wervelstorm zijn hele familie is kwijtgeraakt. Adriaan besluit daarop zijn nieuwe vriend te helpen, niet wetende dat zijn hele leven zal veranderen. 

Dit boek neemt je mee langs spannende avonturen waarbij de beide vrienden een paar belangrijke lessen leren. Hoe zwaar de situatie ook is, er is altijd hoop als je niet opgeeft. Blijf geloven in jezelf. 

De auteur:

Rocío Calderon is moeder van twee mooie jongens: Chavez en Joaquin. Verhalen bedenken stroomt al vanaf jonge leeftijd door haar bloed. Vol liefde en passie heeft zij aan dit kinderboek gewerkt. Door middel van verhalen wil Rocío zowel jong als oud moed inspreken. En duidelijk maken, dat je als mens - in welke omstandigheid dan ook - nooit de hoop op moet geven, maar juist door moet zetten!


Adriaan en de vlinder Prince koopt u bij (de webwinkel van) uw favoriete boekhandel of bij:

Boekinformatie:

Titel: Adriaan en de vlinder Prince
Auteur: Rocío Calderon
Genre: fictie kinder- en jeugdboeken, avonturen
Uitgave: paperback, 300 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Sam Northerlake, september 2022
ISBN: 9789464494402
ISBN: 9789464495249 (eBook)
Is ook verschenen als luisterboek
NUR: 280

Met dank aan Uitgeverij Sam Northerlake voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Sam Northerlake)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.