dinsdag 17 januari 2023

Vandaag in de schijnwerpers: 'Verdwijnende silhouetten' geschreven door Greta Pauw

 


Verdwijnende silhouetten

Een boerenfamilie in Noord-Holland moet zien te overleven met de vele restricties vanuit de overheid. Dochter Fleur strijdt voor dierenrechten in de vee-industrie, haar vader Willem verzet zich heftig tegen elke verandering.

Agnes komt na de revalidatie van een gebroken heup in een mantelzorgchalet te wonen naast de boerderij van haar schoonzoon en dochter. Dit is niet de eerste keer dat ze gedwongen wordt haar hele leven achter te laten. Agnes heeft vrije keuze hoog in het vaandel staan – maar het lot beslist anders.

Een wereld opent zich waarin mensen zich verbonden voelen door hun liefde en passie voor dieren. Een liefde die de grenzen van het boerenleven overstijgt, maar die zich tezelfdertijd niet aan de realiteit kan onttrekken. In en om de boerderij scheuren oude wonden open, smeken mensen en dieren om gehoord te worden en wordt nieuw leven geboren.


De auteur:

Greta Pauw (1954) was boerin en coach balans bij werk- en priv√©relaties (managementboek Dynamiek in familierelaties). 
Nu volgt ze haar hart. Liefde voor de natuur en dieren is haar belangrijkste drijfveer om te schrijven. Haar boeken gaan over de grote thema’s, die ieder mens ontmoet op zijn of haar levensreis. Dieren spreken meteen tot haar verbeelding, omdat leeftijd, gender en ras geen rol spelen.

Verdwijnende silhouetten koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Verdwijnende silhouetten
Auteur: Greta Pauw
Genre: roman
Uitgave: paperback, 264 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Palmslag, maart 2022
ISBN: 9789493245334
NUR: 301

Met dank voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Palmslag)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.