woensdag 25 januari 2023

Vandaag in de schijnwerpers: 'De zondaar' geschreven door Hans Faber

Een reeks moorden houdt de gesloten gemeenschap op Urk in de greep. Kan Vince de moordenaar ontmaskeren?


De zondaar
Van Zandt #3

Misdaadverslaggever Vince van Zandt heeft een moeilijke tijd. Een grote en spraakmakende reportage van zijn hand moet gerectificeerd worden en van de nieuwe hoofdredacteur mag Vince alleen nog maar bureaudiensten draaien. Tijdens een van die diensten stuit Vince op een duistere moord op Urk. Op eigen rekening reist hij af naar de plaats delict waar de moordenaar een Bijbeltekst in het strand heeft achtergelaten. 

Niet veel later wordt Urk opgeschud door een tweede moord. Vince' interesse wordt gewekt als iemand op een blog details over de moorden publiceert die alleen de moordenaar kan weten…


De auteur

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. 
Eerder schreef hij De rus en De minister in de Van Zandt-serie.

De zondaar koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: De zondaar
Serie: Van Zandt #3
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 352 pagina’s
Uitgever: The House of Books, januari 2023
ISBN: 9789044364194
ISBN: 9789044364200 (eBook)
NUR: 332

(bron info: The House of Books)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.