dinsdag 12 september 2023

Vandaag in de schijnwerpers: 'Als je kunt dansen in de hemel' door Bij Mar

 


Als je kunt dansen in de regen

'Als je kunt dansen in de regen' staat vol met gedichten en kleine teksten die raken aan alledaagse thema’s in het leven. Een dichtbundel die je in de kast wilt hebben en die je onderweg kunt meenemen. Om even bij weg te dromen of te dansen in de regen. Een bundel die je als klein koffietafelboek neerlegt en zo nu en dan openslaat op een andere pagina.  

De titel van de bundel is een rode draad door de gedichten van Bij Mar. Als je kunt dansen in de regen is er ook altijd zonneschijn.   

'Als je kunt dansen in de regen' is een cadeau voor jezelf of om te geven. Schrijf er een persoonlijke boodschap in zodat het voor altijd dierbaar blijft voor iemand.  

De auteur:

Bij Mar is het pseudoniem van Marianne van Batenburg-Visser.
Ze begon eind 2016 met het schrijven van gedichten en kleine tekstjes. Ze laat zich graag inspireren door de wereld om haar heen, de dagelijkse ervaringen van moederschap, werk, vriendschap, gezin en verlies. Haar werk is herkenbaar voor velen. Wekelijks bereikt zij duizenden volgers via haar instagrampagina @bij_mar. Daarnaast verkoopt ze haar handgeschreven dichtkunst en schrijft ze regelmatig werk op maat.

Neem ook een kijkje op haar mooie website.

Als je kunt dansen in de regen reserveert u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Als je kunt dansen in de regen
Auteur: Bij Mar
Genre: poëzie, bundel
Uitgave: hardcover
Uitgever: Uitgeverij Palmslag, 25 september 2023
ISBN:  9789493343054

(bron info: Uitgeverij Palmslag)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.