dinsdag 2 april 2024

Graag uw aandacht voor: 'Het boekwinkelcomplot' geschreven door Louise Fein

 



Het boekwinkelcomplot

Londen, 1962. De wereld balanceert op de rand van een nucleaire oorlog, maar het dagelijkse leven gaat gewoon door. De negentienjarige Celia Duchesne droomt van een baan bij de BBC, maar zonder connecties of kwalificaties brengt ze voorlopig haar dagen door achter de kassa van een stoffig antiquariaat aan The Strand.

Maar als er op een dag een knappe Amerikaan de winkel binnenstapt, lijkt haar leven toch een spannende wending te nemen. Want terwijl ze voor het eerst echt verliefd wordt, ontdekt ze ook een verwoestend geheim dat haar in de duistere wereld van spionage doet belanden... Celia duikt in haar eigen familiegeschiedenis, en vindt daar de waarheid die haar dwingt alles wat ze liefheeft op het spel te zetten.

Louise Fein is een absolute lezerslieveling dankzij haar succesvolle debuut De dochter van de Nazi.
Met ‘Het boekwinkelcomplot’ is ze terug met een meeslepend verhaal over de boekwinkel die een onverwachte, maar essentiële plek in een gevaarlijk spionagenetwerk blijkt te hebben…

De pers:

‘Het boekwinkelcomplot’ omvat meerdere boeken in één: een familiesaga, een coming of age-verhaal, een liefdesverhaal en een spionagethriller. Fein geeft op bewonderenswaardige wijze aandacht aan al deze aspecten, terwijl de plottwists zo getimed zijn dat de spanning toeneemt en elk personage goed tot zijn recht komt. 
Wall Street Journal

De auteur:

Louise Fein was jurist en bankier, maar schrijft nu fulltime. Ze vindt research doen net zo leuk als schrijven, en zoekt altijd naar onderwerpen die een haakje hebben met het nu. Louise woont met haar gezin in Surrey, en is daar de persoonlijke bediende van al haar huisdieren.

Het boekwinkelcomplot koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Het boekwinkelcomplot
Auteur: Louise Fein
Genre: historische roman
Uitgave: paperback
Uitgever: Xander Uitgevers, april 2024
ISBN: 9789401621885
ISBN: 9789401621960 (eBook)
Originele titel: The London Bookshop Affair


(bron info: Xander Uitgevers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.