donderdag 25 april 2024

Vandaag in de brievenbus: 'De Zonnewendemoord' geschreven door Dirk Hermans

Joris Vanhout politiethriller (1)


De Zonnewendemoord

De Zonnewendemoord is een politiethriller waarin het team van hoofdinspecteur Joris Vanhout een eerste keer opduikt. Samen met zijn teamleden Dirk Peeters, Inge Creemers en David Somers moet Vanhout de moord op een projectontwikkelaar uit Bree oplossen. 
Het bedrijf van de man zette in Bree een woonzorgcentrum neer waarin tal van mensen honderd duizenden euro’s investeerden. Toen het bedrijf en het project failliet gingen, werd de man vermoord. De eerste verdachten moesten dan ook gezocht worden tussen de gedupeerden. Maar niets is wat het lijkt in deze zaak.


De auteur:

Dirk Hermans is een gepensioneerde leraar Nederlands-Engels-Geschiedenis en een ex-journalist en copywriter. Momenteel is hij nog actief als schrijver en als uitgever bij zijn eigen uitgeverij Vertelpunt.
In het verleden schreef hij al twee autobiografische romans (‘Help! Mijn engelbewaarder wil met brugpensioen’ en ‘Hoera! Mijn engelbewaarder is terug’), twee thrillers (‘Schaak’ en ‘Witte Wolven’) en twee jongensboeken (‘Guus & Luuk in Arteria’ en ‘Chaos in Arteria’) met zijn eigen kleinkinderen in de hoofdrol. 
Daarnaast schreef hij met ‘De magische reis’ een boek over hoe je een boek moet schrijven waarin hij zijn ervaringen als schrijver en uitgever neerpende.

De Zonnewendemoord koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: De Zonnewendemoord
Serie: Joris Vanhout politiethriller (1)
Auteur: Dirk Hermans
Genre: roman, politiethriller
Uitgave: paperback, 256 pagina's
Uitgever: Vertelpunt Uitgevers, april 2024
ISBN: 9789492887672


Met dank aan Vertelpunt Uitgevers voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Vertelpunt Uitgevers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.