dinsdag 15 mei 2018

Ben ik een bofbips of niet? Ik ontving 'Wat je niet weet' van bol.comKennen jullie de openbare groep bol.com Lees Magazine op Facebook al?

Iedere week op maandag kun je daar in ‘Verse Inkt’ een bijdrage lezen van Janneke Siebelink over de nieuwste boeken. Alle genres komen aan bod. 
Laat ook jij via deze Facebook-pagina op de meeste originele wijze weten welke van de titels jij zou willen uitproberen en waarom, dan maak je kans op een exemplaar dat toegestuurd wordt door bol.com. 

Ik reageerde op Verse Inkt nr. 68 omdat ik dol ben op spionagethrillers en het boek viel bij mij in de brievenbus!
Bofbips of niet?

Daar ga ik zeker van genieten! Een recensie volgt vanzelfsprekend nadat ik het boek het gelezen ook op bol.com en op mijn blog.


Wat je niet weet

Boekgegevens
Titel: Wat je niet weet
Auteur: Karen Cleveland
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 336 pagina’s
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers, april 2018
ISBN: 978 94 00509 55 9
NUR: 332
Originele titel: Need to Know
Vertaald door: Edzard Krol

Over ‘Wat je niet weet’:

Een superbe spionagethriller vanuit de diepste gelederen van de CIA.

Vivian Miller is een toegewijde CIA-analyst. Het is haar taak de identiteit te onthullen van zogeheten Russische 'slapers': spionnen op Amerikaanse bodem die een ogenschijnlijk doodnormaal leven leiden als Amerikaans staatsburger. Nadat ze weet in te breken in de computer van een hooggeplaatste Russische spion, stuit Vivian op een vertrouwelijk dossier dat de namen bevat van verschillende Russische spionnen. Een paar muisklikken later is alles dat belangrijk voor haar is - haar baan, haar echtgenoot en zelfs haar vier kinderen - in ernstig gevaar. 
Vivian heeft een eed gezworen dat ze haar land zal beschermen tegen alle vijanden, nationaal en internationaal. Maar nu staat ze voor een onmenselijke keuze. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit en verraad, liefde en wantrouwen. 
Wie kan ze nog vertrouwen?
(bron: A.W. Bruna Uitgevers)

De auteur:
(foto ©Jessica Scharpf)

Karen Cleveland heeft acht jaar als analist voor de CIA gewerkt, waarvan de laatste zes jaar bij terrorisme-bestrijding. Ze heeft haar master in International Peace Studies en Public Policy gehaald aan respectievelijk Trinity College in Dublin en Harvard University.
Ze woont in Noord-Virginia met haar man en twee zonen. 

Met dank aan bol.com voor het toesturen van een exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.