vrijdag 4 mei 2018

'Operatie Hanokmin', geschreven door Ronnie Rokebrand. Boekpresentatie 16 mei, lees hieronder meer:

Een moord op een vrouw
Een dodelijke tragedie die nooit is ontrafeld


Operatie Hanokmin

Boekgegevens
Titel: Operatie Hanokmin
Auteur: Ronnie Rokebrand
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 270 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn, mei 2018
ISBN: 978 94 91875 52 6
ISBN: 978 94 91875 54 0 (e-book)

De Nederlandse journalist Mike is er in Senegal getuige van dat een vrouw op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Het zijn beelden die hem in zijn dromen blijven achtervolgen.

Wanneer hij na anderhalf jaar naar Rwanda reist is zijn beroep nog slechts een dekmantel voor zijn deelname aan een geheime internationale missie in samenwerking met de geheime diensten van Israƫl en Frankrijk. Het doel van deze samenwerking is het voorgoed uitschakelen van een van de gevaarlijkste mannen op het Afrikaanse continent en het vernietigen van een opleidingskamp van de terreurorganisatie Al-Qaida.

Als een vliegtuig met daarin de Rwandese president Habyarimana en de president van Burundi Ntaryamira met twee SAM 7 raketten wordt neergeschoten, werkt dat als lont in het kruitvat en laait de stammenstrijd tussen Hutu's en Tutsi's weer op.

De auteur: 
(foto: auteurspagina LetterRijn)

Ronnie Rokebrand is geboren in oktober 1954 in het Gooische dorpje Blaricum. Hij is getrouwd met Cora. Uit dit huwelijk werden in 1989 en 1990 twee kinderen geboren, een zoon en een dochter. Na zijn opleiding tot leraar Aardrijkskunde reisde hij met enige regelmaat over de wereld. Tijdens deze reizen schreef hij een groot aantal reishandboeken. In de jaren negentig van de vorige eeuw pionierde hij op het Internet en was hij direct betrokken bij de oprichting van Elmar Reizen, het eerste reisbureau op Internet. In 2007 werd hij tevens directeur van de VakantieDiscounter. Ook tijdens zijn werkzaamheden voor Elmar Reizen en de VakantieDiscounter was hij in de gelegenheid om tal van landen in de wereld te bezoeken. Op dit moment is Ronnie lid van de directie van een aantal vakantieparken en werkt hij onder meer mee aan de vakantievergelijkingssite DikkePortemonnee.nl.

Enkele jaren geleden zette Ronnie de eerste letters op papier voor zijn internationale thriller Operatie Hanokmin. 

Over de boekpresentatie Operatie Hanokmin op 16 mei a.s.:


Bekijk HIER de spannende boektrailer van Operatie Hanokmin.

Operatie Hanokmin reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij

Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.