dinsdag 17 oktober 2017

Vandaag ontvangen: 'Dwaalspoor', geschreven door Pjotr VreeswijkDwaalspoor
Een nieuwe thriller met Alex De Klerck in de hoofdrol

Boekgegevens
Titel: Dwaalspoor
Auteur: Pjotr Vreeswijk
Genre: thriller
Uitgave: paperback
Uitgever: LetterRijn, verschijnt 21 oktober 2017
ISBN: 978 94 91875 42 7

Eerder las ik het thrillerdebuut Masterplan (oktober 2016) van Pjotr Vreeswijk en was bijzonder onder de indruk zoals je ook kunt lezen in mijn blog.
Daarom was ik ontzettend blij met het verzoek van uitgeverij LetterRijn om de nieuwe thriller Dwaalspoor van Pjotr te recenseren. Het is geweldig om Alex De Klerck weer terug te kunnen zien in deze nieuwe thriller. 
Mijn recensie lees je later op mijn blog.

Waar gaat Dwaalspoor over?
Als Alex De Klerck, een ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij in allerijl naar Brussel.
Op hetzelfde moment komt er dertienduizend kilometer verderop een roestige oude dieseltrein in beweging, waarvan zowel de lading als de bestemming onbekend zijn

Eenmaal in de Europese hoofdstad gearriveerd, lijkt voor Alex alles veranderd. Zijn oude werkgever keert zich tegen hem en als hij daarna ook wordt geconfronteerd met een brand met dodelijke afloop, neemt de voormalig geheimagent noodgedwongen contact op met zijn enige en laatste bondgenoot: computerexpert en oude vriendin Suzanne Boyle.

In een ultieme poging het bericht te ontcijferen, vraagt hij haar alle geschreven en ongeschreven regels te overtreden.
Wat hij niet weet, is dat daarmee de poort naar Europa wagenwijd wordt opengezet.

Een monsterlijk kwaad stroomt het continent binnen.

De auteur:
(foto website auteur)

Pjotr Vreeswijk is politieman binnen de eenheid Den Haag en tot op de dag van vandaag nog steeds op straat te vinden. Zijn jarenlange ervaring als agent  in verschillende Haagse wijken is merkbaar in de razendsnelle actiescènes van Dwaalspoor. Winnaar van de Thrillzone debuutprijs 2016.
Lees meer over Pjotr Vreeswijk op zijn website of op de auteurspagina bij LetterRijn.

Dwaalspoor reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.