vrijdag 8 april 2016

En de winnaar is...De winnaar van een exemplaar van 'Ego' de debuutroman van Nadine Barroso, is :


                             Annick van Goethem                                        


Annick, gefeliciteerd! 
Stuur jouw adresgegevens via het contactformulier naar me toe of via een pb op mijn Facebook-pagina Mieke's blog: Graag Gelezen! Ik zorg er dan voor dat het boek zo snel mogelijk naar je toe komt.
Iedereen hartelijk dank voor het meedoen.

Warme groet, Mieke


Ego – Geluk kan niet groeien in de schaduw van verlangen.
Hoofdpersoon Olivia is, getriggerd door een persoonlijk verlies, van mening dat de mensheid in sneltreinvaart de verkeerde kant op raast. Nog
meer richt zij zich op die kant in haar eigen wezen die gevoelig is voor verleiding en genotzucht en een onbevredigende hang heeft naar acceptatie.
Ze besluit de strijd met het ego aan te gaan maar verleiding, in de vorm van haar aantrekkelijke werkgever, gooit roet in het eten. Hij zet het leven van Olivia op zijn kop.

De auteur:
Nadine Barroso (1981) is getrouwd en vanaf de zomer van 2016 moeder van drie zonen. Ze studeerde Engelse Taal en Cultuur in Leiden en deed een Lerarenopleiding in geboorteplaats Rotterdam en Groot-Brittannië. Ook woonde ze een aantal jaar in Moskou. Ze verwerkt graag ideeën over de maatschappij, ouderschap en spiritualiteit in haar schrijven.

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.