zondag 10 april 2016

Ontvangen: 'Geknipt voor haar' geschreven door Yara March.Geknipt voor haar

Veronique heeft eindelijk de man van haar leven gevonden. Dan slaat het noodlot toe. Op een morgen vindt ze in haar salon een van haar kapsters. Vermoord. Als ze gearresteerd wordt, stort haar leven in. Het blijft niet bij die ene dode. Heeft een van haar concurrenten het op haar voorzien of moet de moordenaar in haar omgeving gezocht worden? En welke rol speelt haar lover Gregor?

Miranda geniet van haar booming bedrijf. En van Marc natuurlijk. Jessica en Tim wachten vol ongeduld op de komst van hun baby. Kim heeft als altijd pech in de liefde. Botst ze tegen een wel heel aantrekkelijk man op, blijkt hij ingehuurd om haar te ontslaan. Lopen ook hun levens gevaar?

Vier vriendinnen, liefde en een moordenaar.

Opnieuw schreef Yara March een spannende feelgoodroman vol actie, humor en romantiek. En haar, heel veel…


(foto: Linkedin)

'Over Yara March: 
Lange tijd heb ik gedacht dat er niets leukers bestaat dan weg te dromen bij het lezen van een boek. Even helemaal weg van druk, druk, druk. Tot ik maart 2012 zelf boeken ben gaan schrijven.

Vanaf dat moment geniet ik niet meer alleen van mijn lief, mijn kinderen, dansen, lekker eten en drinken, muziek of van de zon. Vrijwel dagelijks zit ik op het puntje van mijn stoel; geïntrigeerd, soms schaterlachend, soms ontroerd. Nieuwsgierig naar wat er nu weer gaat gebeuren.

Juli 2012 werd Yara March geboren. Yara laat me kennis maken met een wereld vol gevaar. Ze is echter ook onverbeterlijk romantisch.

Yara heeft een hekel aan winkelen. Toch heeft ze meer schoenen, dan haar kast aan kan.'

Ben jij ook benieuwd? Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Geknipt voor haar
Auteur: Yara March
Genre: feelgoodroman
Uitgave: paperback, 284 pagina's
Uitgever: 202Publishers – Uitgevers!, 2015
ISBN: 978 90 82139 76 1
ISBN: 978 90 82139 77 8 (e-book)
NUR: 340, 330, 342

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.