zaterdag 23 april 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'De verleidsters', geschreven door Marianne & Theo HoogstraatenDe verleidsters

Een korte vakantie in Rome verandert al snel in een nachtmerrie

2015
Er zijn twee brieven van Michelangelo verdwenen uit het Geheime Vaticaanse Archief. Korte tijd later wordt de beheerder van het Geheime Archief op gruwelijke wijze vermoord. Emilia raakt op een bizarre manier bij de zaak betrokken en wordt gegijzeld. Gaat ze het overleven?

1509
Mira wordt in nachtelijk Rome gesnapt tijdens het rollen van een beurs. In paniek slaat ze op de vlucht. In het atelier van Michelangelo vindt ze een schuilplaats. Waarom moet Mira per se van Michelangelo in het Vaticaan een paar schilderingen bekijken? En wat heeft dit te maken met de beruchte Borgia-paus Alexander VI?

De auteurs:

(foto: De Crime Compagnie)

Het auteursduo Marianne en Theo Hoogstraaten heeft inmiddels acht goedlopende thrillers op hun naam staan.
Hun verhalen vinden vaak hun oorsprong in actuele, maatschappelijke thema’s, zoals een terroristische aanslag in Nederland (Kinderspel) of verzet tegen een nieuwe kernreactor (Machteloos).

Altijd staan ze open voor nieuwe uitdagingen en voor hun laatste thrillers hebben ze dan ook een nieuwe formule gevonden. Zowel in Evenbeeld, Bloedlink als De verleidsters wordt een link gelegd tussen gebeurtenissen uit het heden en de historie. Personen uit het verleden worden tot leven gewekt en zijn bepalend voor de veelal bloedstollende afloop van een hedendaags verhaal. De recensies voor deze thrillers zijn lovend.

Marianne en Theo doen altijd uitvoerig research, o.a. op de plekken waar een verhaal speelt, voor De verleidsters bijvoorbeeld in het Vaticaan en de Engelenburcht in Rome.
Ze schreven onder meer: Een middag aan zee, Kruisgang, Lokvrouw, Schijnwereld, Machteloos, Kinderspel, Evenbeeld, Bloedlink, De verleidsters. Lokvrouw en Machteloos stonden op de longlist van de Gouden Strop. Van alle boeken zijn meerdere herdrukken verschenen.


Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: De Verleidsters
Auteurs: Marianne & Theo Hoogstraaten
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 300 pagina's
Uitgever: De Crime Compagnie, 22 april 2016
ISBN: 978 94 61091 81 9
ISBN: 978 94 61092 16 8 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.