dinsdag 12 april 2016

Nog te lezen: 'Het kwalijke geheugen' van Marc Peirs. De start van een nieuwe thrillerreeks...Het kwalijke geheugen
De start van een nieuw thrillerreeks met de eigenzinnige Gentse commissaris Vansina.

In het anders zo vredige dorpje Kluisbergen wordt een hoertje brutaal vermoord. Een warrig briefje met een uitdagende boodschap is het enige begin van een spoor voor de Gentse commissaris Victor Vansina. Samen met zijn kleurrijke speurdersteam en zijn vriendin, radiojournaliste Lydia Blauw, strijkt Vansina neer in een winters Kluisbergen. Maar dan ontspoort de zaak helemaal. Een toppoliticus uit de streek wordt vermoord. Weer zet een verwarde tekstflard de speurders op weg, maar is het de juiste weg?

Het wordt steeds duidelijker dat niets is wat het lijkt in het rustige Kluisbergen. Oude wonden, taaie geheimen en nieuwe rivaliteiten teisteren de dorpsgemeenschap en maken het werk voor Vansina en zijn ploeg aartsmoeilijk. Intussen worstelt de commissaris met privédemonen die te maken hebben met geld, liefde en familie.

De auteur: 
(foto: Jurgen Rogiers)

Marc Peirs (1966) is journalist bij de VRT en groeide op in de Vlaamse Ardennen. Voor VRT Nieuws volgt hij Polen en Latijns-Amerika. Sinds begin 2016 woont hij met zijn Poolse echtgenote en hun twee kinderen deeltijds in Polen. Maar voor zijn thrillerdebuut Het kwalijke geheugen keerde hij terug naar zijn roots in Kluisbergen en Oudenaarde.

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Het kwalijke geheugen
Auteur: Marc Peirs
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 320 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Manteau, maart 2016
ISBN: 978 90 22331 75 0
ISBN: 978 94 60414 84 8 (e-book)

2 opmerkingen:

  1. Ik had nog nooit van deze auteur gehoord. Lijkt me een spannend boek!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.