maandag 4 april 2016

WINACTIE: 'Ego' geschreven door Nadine BarrosoIn mijn nog-te-lezen blog van 25 maart schreef ik al dat er binnenkort meer te melden was over dit boek. 'Ego' ligt hier klaar om gelezen te worden.
Namens de auteur Nadine Barroso mag ik op mijn blog een gesigneerd exemplaar verloten van 'Ego'

Lees hieronder nog even de achterflaptekst;

Ego – Geluk kan niet groeien in de schaduw van verlangen
Hoofdpersoon Olivia is, getriggerd door een persoonlijk verlies, van mening dat de mensheid in sneltreinvaart de verkeerde kant op raast. Nog
meer richt zij zich op die kant in haar eigen wezen die gevoelig is voor verleiding en genotzucht en een onbevredigende hang heeft naar acceptatie.
Ze besluit de strijd met het ego aan te gaan maar verleiding, in de vorm van haar aantrekkelijke werkgever, gooit roet in het eten. Hij zet het leven van Olivia op zijn kop.

De auteur:
Nadine Barroso (1981) is getrouwd en vanaf de zomer van 2016 moeder van drie zonen. Ze studeerde Engelse Taal en Cultuur in Leiden en deed een Lerarenopleiding in geboorteplaats Rotterdam en Groot-Brittannië. Ook woonde ze een aantal jaar in Moskou. Ze verwerkt graag ideeën over de maatschappij, ouderschap en spiritualiteit in haar schrijven.

Jij kunt meedoen met deze winactie voor een gesigneerd exemplaar.

Meedoen gaat als volgt:
* Ga naar mijn facebookpagina Mieke's blog: 'Graag gelezen' en
   like de pagina als je dat nog niet deed én
* Like het bericht op de pagina en deel het openbaar op je tijdlijn zodat ik het kan zien.

De winactie gaat vandaag, maandag 4 april in en sluit op donderdag 7 april om 24.00 uur, Vrijdag 8 april zal ik de winnaar bekend maken.

Heel veel succes voor iedereen en een warme groet,

Mieke Schepens
'Graag Gelezen'


6 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.