maandag 11 april 2016

Nog te lezen: 'Zwarte schapen' van CJ LyonsZwarte schapen

FBI-agent Caitlyn Tierney heeft het mysterie rond de onverklaarbare zelfmoord van haar vader nooit opgelost. Hij stierf nadat een van zijn beste vrienden was gearresteerd op verdenking van moord. Nu vraagt deze man Caitlyns hulp bij het vinden van zijn vermiste dochter.

De zaak voert haar terug naar haar geboorteplaats Evergreen in North Carolina, waar ze zesentwintig jaar geleden voor het laatst is geweest. Maar Evergreen is onherkenbaar veranderd met nieuw geld en oude leugens. Daar komt nog een onbekende vijand bij die er alles aan zal doen om geheimen begraven te houden…

De auteur:

(foto: The Authors Guild)

CJ Lyons is een Amerikaanse bestsellerauteur. Zwarte schapen is na Ziende blind het tweede boek met FBI-agent Caitlyn Tierney in de hoofdrol. Onder haar bekroningen zijn de Thriller Award van de International Thriller Writers, de Daphne du Maurier Award for Excellence in Mystery and Suspense en de Romantic Times Reviewers Choice Award.

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Zwarte schapen
Auteur: CJ Lyons
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 288 pagina's
Uitgever: Boekerij, 6 april 2016
ISBN: 978 90 22570 57 9
ISBN: 978 94 02304 51 0 (e-book)
Oorspronkelijke titel: Black Sheep
Vertaald door: Marjolein van Velzen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.