maandag 11 april 2016

Wordt verwacht: 'Tot de dood ons scheidt' van Allison BrennanTot de dood ons scheidt
Voor de fans van Karen Rose en Karin Slaughter!

Allison Brennan schreef Tot de dood ons scheidt. Een thriller voor de liefhebbers van ‘Romantic Suspense’: Romantiek, spanning en verraad.

Jaren geleden werd Lucy Kincaid aangevallen en bijna vermoord door iemand die ze via internet had leren kennen. Ze overleefde het. Haar belager niet. Lucy is vastbesloten aan de slag te gaan bij het team van de FBI dat cybercrime aanpakt. Daartoe heeft ze zich aangesloten bij een slachtoffergroep die online op zoek is naar mensen die zich schuldig maken aan seksmisdaden en probeert hen in handen van justitie te geven. Maar wanneer een aantal van de daders vermoord wordt gevonden, is de FBI op een heel andere manier geïnteresseerd in Lucy. Heeft zij hier iets mee te maken?Lucy realiseert zich dat haar toekomst en haar vrijheid op het spel staan. Ze schakelt de hulp in van beveiligingsexpert Sean Rogan en samen achterhalen ze een chatroomgroep die niet alleen op internet opereert. Maar iemand heeft Lucy en Sean in de gaten: een genadeloze stalker die zijn oog op Lucy heeft laten vallen. De enige manier om aan hem te ontsnappen, zou wel eens een gevecht op leven en dood kunnen zijn…    

'Goed opgebouwde spanning, ingenieuze plots en aansprekende personages. Allison Brennan is een topauteur in het genre!' - Karen Rose
(bron: De Fontein Crime)

De auteur:
(foto: Brittan Dodd)

In Amerika behoort Allison Brennan al jaren tot de gevestigde namen in het thrillergenre. Ze werd met haar boeken genomineerd voor verschillende prijzen en heeft inmiddels een grote schare trouwe fans opgebouwd.

Reserveer dit boek bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Tot de dood ons scheidt
Auteur: Allison Brennan
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 400 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, verwacht 1 juni 2016 
ISBN: 978 90 261386 45
ISBN: 978 90 261386 52 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.