donderdag 21 april 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Seance', geschreven door Kevin Valgaeren #blogtourSeance

Londen, 19de eeuw. Dr. Francis Whitman, ooit een gevierd chemicus, wordt door een journalist gevraagd om een seance bij te wonen van het lokale fenomeen Elizabeth Archer. Zijn opdracht is om op wetenschappelijke wijze aan te tonen dat dit spirituele medium een oplichtster is. Het feit dat Miss Archer nooit in één ruimte te zien is met de geest die ze oproept en dat ze als twee druppels water op elkaar lijken, maakt het werk van Dr. Whitman aanvankelijk eenvoudig. Maar niets is wat het lijkt, vooral wanneer er een dodelijk slachtoffer valt...

Seance is een duistere, historische thriller waarin passie, gruwel en spanning naadloos in elkaar worden verweven; een spannende roman in de Angelsaksische traditie.
Bekijk de indrukwekkende boektrailer.

De auteur:
(foto: wikipedia)
Kevin Valgaeren (17 december 1979, Turnhout) won met zijn debuut De Ziener de Schaduwprijs 2012 voor het beste spannende Nederlandstalige debuut. Met zijn derde roman, Seance, een ongelofelijk verhaal geïnspireerd op waargebeurde feiten, levert hij opnieuw een meesterwerk af.
(bron: TerraLannoo)

Voor meer informatie kijk op zijn website.

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Seance
Auteur: Kevin Valgaeren
Genre: thriller, griezel- en spookverhalen
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: TerraLannoo, februari 2016
ISBN: 9789401432641
ISBN: 9789401434270 (e-book)
NUR: 335

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.