zaterdag 9 april 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Het gelukkigste meisje ter wereld' van Jessica KnollHet gelukkigste meisje ter wereld

Na haar traumatiserende tienerjaren op de prestigieuze Bradley School bouwt Ani FaNelli zorgvuldig een nieuwe identiteit op. Met haar glamoureuze baan, goedgevulde kleerkast en succesvolle verloofde lacht het leven haar toe. Maar Ani heeft een geheim. Duistere kwelgeesten uit het verleden bedreigen haar wanhopig gecreëerde illusie van perfectie. In een razend tempo en vol onverwachte wendingen beschrijft 'Het gelukkigste meisje ter wereld' de ondraaglijke druk waarmee veel succesvolle vrouwen moeten zien om te gaan. Achter de scherpe randjes en moordende ambitie van de heldin gaat een schokkende waarheid schuil, maar ook een hart dat groter is dan het op het eerste gezicht lijkt. Moet Ani de stilte doorbreken om zich van haar trauma's te bevrijden? Ook als dat betekent dat ze daarmee alles waarvoor ze geknokt heeft op het spel zet?


"'Het gelukkigste meisje ter wereld' is het soort boek dat je bij de keel grijpt en niet meer loslaat." - Reese Witherspoon


De auteur:
(foto: Leslie Hassler)

Jessica Knoll verhuisde naar New York in de hoop een carrière te kunnen opbouwen als schrijfster. Uiteindelijk zou ze pas jaren later, als succesvolle redacteur voor Cosmopolitan en SELF, haar debuut uitbrengen. Sindsdien leeft ze van en voor haar pen.

Boekgegevens:
Titel: Het gelukkigste meisje ter wereld
Auteur: Jessica Knoll
Genre: misdaad
Uitgave: paperback, 376 pagina's 
Uitgever: Uitgeverij Manteau
ISBN: 978 90 22332 48 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.