dinsdag 12 april 2016

Wordt verwacht: 'Lola & De Boy Next Door' van Stephanie PerkinsLola & De Boy Next Door

De zeventienjarige Lola Nolan heeft alles goed voor elkaar.

Ze heeft een beste vriendin Lindsey, een leuk bijbaantje met gezellige collega's en sinds kort een stoere, lieve vriend die ook nog een rockster is. Wanneer Calliope en Cricket Bell, de tweeling met wie ze vroeger bevriend was, terugkeren in haar buurt wordt ze geconfronteerd met verdriet uit het verleden waarvan ze dacht dat ze het allang verwerkt had. Nu Boy Next Door Cricket weer terug is in het leven van Lola, moet ze zich uiteindelijk verzoenen met haar gevoelens voor hem. Zal de jongen uit het verleden de liefde van haar leven blijken te zijn?

De auteur:
(foto: Twitter)
Stephanie Perkins is een Amerikaanse auteur van young adult-romans. Ze is geboren in South Carolina, groeide op in Arizona, studeerde aan de universiteiten van California en Georgia. Sinds 2004 woont ze in de bergen bij Asheville, North Carolina. Ze werkte eerder als boekhandelaar, daarna in de bibliotheek en nu als schrijfster. Ze heeft inmiddels zes boeken op haar naam staan, waarvan Anna & De French Kiss inmiddels in het Nederlands verschenen is. 
Op haar website  kun je onder meer haar FAQ's lezen.

Reserveer dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Lola & De Boy Next Door 
Auteur: Stephanie Perkins
Genre: young adult, 15+
Uitgave: paperback, 248 pagina's
Uitgever: Van Goor, Unieboek|Het Spectrum, april 2016 
ISBN: 978 90 00349 28 9
ISBN: 978 90 00349 29 6 (e-book)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.